gozdne čarovnije

Komunikacija, čustva in eterična olja

Edinstvena delavnica, ki jo vodiva Javor Vogelnik (mednarodni certificiran trener globalnega pristopa nenasilne komunikacije po Marshallu Rosenbergu) in Barbara Marić (zeliščarka in pedagoginja).

 

 

Zakaj sva združila ta znanja?

 

  • Raziščemo temelje nenasilne komunikacije, ki vključujejo poslušanje preko besed ter razumevanje občutkov in človeških potreb
  • Ta dragocen način poslušanja bo neprecenljivo orodje v konfliktnih situacijah in pri soočanju z napadalno komunikacijo.
  • Naučimo se postavljati zdrave meje v odnosih.
  • Eterična olja nas podprejo pri čustvenih in osebnih spremembah.
  • Povežemo se z avtentičnostjo našega telesa. 
 

Nenasilna komunikacija je temelj, ki razkriva globino razumevanja samega sebe. Z razumevanjem svojih vzorcev komunikacije in čustvenih stanj se lažje osvobodite obtoževanja, krivde in strahu.


            ZANIMA ME

 

 

Eterična olja nam omogočajo:

  •  dosego pozitivnih čustvenih stanj,
  • ohranjanje osredotočenosti,
  • spodbujanje energije
  • in izboljšanje počutja bodisi doma ali na delovnem mestu,
  • premagovanje različnih stanj tesnobe, depresije, strahu, jeze, odvisnosti, žalosti, doseganju miru, optimizma, notranje moči, sreče, povezanosti s seboj, harmonije, kreativnosti..
 
Spoznali se boste z ustvarjanjem lastnih dišečih mešanic za podporo vašim čustvenim stanjem, ki vam bodo prinašala pozitivnost, energijo in ravnovesje.
 

Kaj se bo dogajalo?


Praktične vaje za komunikacijo v parih in skupini.
Izdelava osebnih podpornih mešanic za podporo čustvenim stanjem.
– Pregled skripte z dragocenimi informacijami.
Spoznavanje različnih eteričnih olj.
– Takojšnja uporaba pridobljenih znanj nenasilne komunikacije v praksi.

         

        ŽELIM SE PRIJAVITI

 
Kraj: Domačija (Polhov Gradec) v čudovitem okolju narave.

KDAJ: 28. 05. 2023

TERMIN: od 10.00 do 16.30 ure


ZA PRIGRIZKE, čaj in kavo ter vegetarijansko KOSILO POSKRBLJENO!

CENA: 140 €

KAJ POTREBUJEM S SEBOJ: Podlogo za sedenje (- če želiš, klopi so lesene), pisalo in zvezek za zapiske. Delavnica poteka pod kozolcem na prijetni domačiji v naravnem okolju.


PRIJAVA: info@gozdnecarovnije.si

 
 

2 comments

  1. Vtisi so še kar živi. Res lepo okolje, super postrežba, zabavna družba in vidva kot predavatelja z lepim in sproščenim pristopom. Pri Javorju smo se nasmejali primerom, ki smo jih delili med seboj in včasih kar malo zamislili kako nas določeni dogodki odnesejo stran od nas samih.
    Pri Barbari pa je bilo zabavno, klepetavo, dišeče in res z eno nežno energijo teh eteričnih olj. Kaj vse nosijo te naši “prijatelji” v steklenički. Čisto sem navdušena nad znanjem, ki ga je delila.
    Hvala za vse recepture, še kako prav mi bodo prišle. Prvič sem imela tudi občutek povezanosti med udeleženci. Se mi zdi, da smo se preko primerov komunikacije povezale. Potem pa še ta nepopisna moč olj, res naredi svoje. Hvala za ta občutek sprejetosti.
    Se že veselim nadaljevanja.
    Katja

  2. Delavnica, ki človeka ne pusti ravnodušnega. Malo razmisleka o lastni komunikaciji, prepoznavanje vzorcev reagiranja ob pogovoru z drugimi, sproščen dialog, ki dopušča biti pozoren poslušalec in biti slišan. Prepoznavanje lastnih vzorcev pogovorov, ki izhajajo oz. podzavesti in so tako globoko ukoreninjeni, da je skrajni čas, da se jih zaveš in jih spremeniš. Ta delavnica vsekakor usmeri vpogled vase, kje v sebi čutiš besede in kako jih izraziš.
    Nadgradnja aktvinih delavnic z razlago vpliva eteričnih vonjav na dialog in na človeka samega v osnovi. Če morda ne izgovorimo vsega kar smo mislili, bo definitivno pomagal vonj. Vsak vonj pa ni za vsakega. To nam je bilo predstavljeno. Poglobitev vase, v svoje občutke ob vonjanju najrazličnejših vonjav “izdelava” lastnih vonjev, je intimna osebna izkušnja za vsakega posameznika na svoj način.
    Skratka, če želite sebi podariti nekaj prijetnega in koristnega, vam predlagam, da to storite čim prej. Da na koncu ne pozabim omeniti res prijetnega prostora na gorski kmetiji, pod toplerjem, kjer se delavnica odvija in seveda strokovnega in sproščenega vodenja obeh voditeljev delavnic. MOjca

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja