gozdne čarovnije

O meni

Pozdravljeni vsi, ki vas zanima, kdo stoji za Gozdnimi čarovnijami.

 

Sem Barbara Marić, že od malih nog navdušena zeliščarka, obdana s svetom aromaterapije, po poklicu specialna in rehabilitacijska pedagoginja z več kot 15-letnimi izkušnjami, v prostem času pa popotnica in turistična vodnica. Moj moto življenja je: »Potuj, raziskuj, zaupaj vase! Stopaj dalje, ustvarjaj in premikaj svoje meje. Ne pozabi uživati v drobnih trenutkih, ki te začarajo in razveselijo srce.« Meni je moja živahna, vztrajna, iznajdljiva, potrpežljiva, občasno sramežljiva in predvsem srečna energija prinesla neprecenljive dnevne dogodivščine in nova poznanstva.

 

Raziskovanje sveta mi je odprlo razne priložnosti za najrazličnejša znanja iz sveta pedagogike, tujih jezikov, spoznavanja različnih kultur, aromaterapije in ustvarjanja. Uživam v procesu učenja in raziskovanja ter v nepričakovanih izzivih, ki nam jih življenje ponuja. V vsakem življenjskem obdobju sem imela številne priložnosti, da sem dodobra natrenirala mišico hvaležnosti ter zaupanja v življenje in da se vse zgodi z razlogom. Verjamem v tu in zdaj – saj poznate to, ko se tako zatopiš v neko dejavnost, da pozabiš na svet okoli sebe? No, to je ta prisotnost v trenutku.

 

Rada pomagam drugim in raziskujem priložnosti, ki ustvarjajo prostor za vsakega izmed nas, da pokaže svoje talente in napreduje. V okviru tega sem ustvarila Gozdne čarovnije, kjer otrokom, mladostnikom, družinam in odraslim posameznikom ponujam priložnosti za druženje z naravo. Na poučen, sproščen in varen način odkrivamo kotičke narave.